ВИДЕО ИНТЕРВЈУ| Димитријевиќ: Кога на работникот би му се дал дел од учинокот на компанијата, би бил помотивиран и попродуктивен

Работничко самоуправување. Ова е начинот на којшто функционирале компаниите во поранешна Југославија, а тоа значело дека работниците на еден начин

Прочитај повеќе