- Advertisement -

archiveработничко

МакедонијаСиндикат

КСС продолжува со кампањата за остварување и зачувување на работничките права

Кампањата за поголеми плати за „Почитуван работник и почитувано општество“ продолжува и во следниот период. Една ипол година Конфедерацијата на...