archiveработни односи

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Нов закон за работни односи, идна реалност или неостварена мечта?

НОВ ЗАКОН ЗА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ, ИДНА РЕАЛНОСТ ИЛИ НЕОСТВАРЕНА МЕЧТА?Законот за работните односи уредува исклучително важна правна и општествена област....