Еден од четворица Британци имаат намера да го променат работното место во следните месеци

Подготвил: Бобан Илијевски Речиси четвртина од работниците во Велика Британија активно планираат да ги променат работодавачите во следните неколку месеци,

Прочитај повеќе

Стотици недокументирани работници излегле на штрајк во Франција за да ги побараат своите права

Стотици недокументирани работници во регионот на Париз од денеска се во штрајк, барајќи да им се легализира нивниот работен статус.

Прочитај повеќе

Анкета: Дали сте задоволни од условите за работа во вашата компанија / институција?

Порталот Работник спроведува анкета за условите во кои работат вработените во јавниот и приватниот сектор во Р. Македониаја. Целта на

Прочитај повеќе