archiveработни

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Битиќи: Наши приорети се отворање на нови работни места и намалување на невработеноста на едноцифрен број

Интегрално обраќање на ЗПВРСМ за економски прашања Фатмир Битиќи, презентација на мандатните писма: Почитувани граѓанки и граѓани, почитувани претставници на...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Хелсиншки комитет: Законот за заштита од дискриминација ги отсликува барањата на невладиниот сектор

На вчерашната владина седница беше усвоен предлог - Законот за спречување и заштита од дискриминација, закон кој беше укинат мај...
1 2 3 10
Page 1 of 10