ЕТУК го поздравува ветувањето на ЕУ за заштита и промовирање на колективното преговарање

Урсула фон дер Лајен презеде значаен чекор кон обезбедување на синдикалната поддршка за нејзните планови во врска со минималните плати

Прочитај повеќе

Корона кризата ќе предизвика поголем одлив на работна сила од Македонија

Автор: Бобан Илијевски Дали откако ќе се нормализираат економската и здравствената криза предивизвикана од пандемијата на вирусот Ковид – 19,

Прочитај повеќе