Гласен Текстилец: Работодавачите спремаат откази поради зголемувањето на минималната плата

❌СООПШТЕНИЕ ДО РАБОТНИЦИТЕ/ЧКИТЕ❌АЛАРМАНТНО ‼️Здружението Гласен Текстилец од Штип доби сознание дека поради стапувањето на сила на Законот за минимална плата

Прочитај повеќе

Дали работниците ќе бидат повторно изоставени и од петтиот пакет мерки?

КСС го поздравува предлогот на Владата да се дадат бескаматни кредити, со грејс период од 12 месеци и враќање во

Прочитај повеќе