Четири пакети антикризни мерки, а резултати нула, и економија во рецесија

Четири пакети на антикризни мерки досега донесе оваа неспособна власта, резултатите се една голема нула, а економијата е во рецесија. Економијата

Прочитај повеќе

Наумов за Локално: Со бескаматните кредитни линии спасивме илјадници работни места

Не стивнува интересот за бескаматните кредитни линии наменети за компаниите,трговците и занаетчиите. Најбројни меѓу барателите се фирми од областа на

Прочитај повеќе