Колку вработени има во радиостаниците во Македонија?

Во радиостаниците на државно ниво, Антена 5, Канал 77, Метрополис и Јон, просечниот број на вработени во редовен работен однос

Прочитај повеќе

Колку приходи, трошоци и вработени имале македонските комерцијални медиуми во 2018 година?

Според Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни услуги за 2018 година на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги на

Прочитај повеќе