Радован Витошевиќ е нов главен оперативен директор на myWorld International

Регионалниот директор за Југоисточна Европа на компанијата Мајворлд (myWorld), Радован Витошевиќ, е поставен за главен оперативен директор на myWorld International.

Прочитај повеќе