Грешки кои многумина ги прават во разговорот со своите колеги: Избегнувајте ги овие 7 потези

Подготвил: Бобан Илијевски Воопшто нека не ве чуди тоа што сте нервозни пред колегите, кога започнувате да работите во нова

Прочитај повеќе

Научниците конечно дале одговор на ова прашање: Зошто луѓето зборуваат во сон?

Најновите студии откриваат дека 20 % од децата и шест проценти од возрасните често зборуваат во сон, но дали ја

Прочитај повеќе

Разговор со активистката Кристина Божурска, авторката на „15 хорор приказни од работнички“

Активистката Кристина Божурска е авторка на збирката „15 хорор приказни од работнички“.  Воедно, таа е ликовна уметница и професорка. Младинската

Прочитај повеќе