Маск се обратил на своите вработени – „Наш приоритет е да испратиме луѓе на Марс и Месечината“

Лидерот на компанијата СпејсХ, Илон Маск, им порачал на своите вработени дека нивниот примарен фокус треба да биде мисијата преку

Прочитај повеќе