Анкета: Најголем дел од македонските работници би дале отказ поради немање можност за напредување

Една од најголемите причини поради кои работниците ги напуштаат работните места се платите. Сепак анкетата во прилог покажува дека тоа

Прочитај повеќе

Општина Центар вработува Раководител на Сектор за поддршка на градоначалник

Општина Центар распишува оглас за пополнување на работно место со унапредување за Раководител на Сектор за поддршка на градоначалник. Огласите

Прочитај повеќе

Јаневска: Младите во Македонија се најмногу изложени на сивата економија

По повод Меѓународниот ден на младите кој се одбележува денеска (12 август), Порталот Работник се обрати до Конфедерацијата на слободни

Прочитај повеќе