Две светиниколски конфекции остануваат затворени до понеделник

Светиниколските фабрики „Мода“ и „Кемтекс“ ќе бидат затворени до понеделник, информираше за МИА директорот, Ангел Димитров. Од досегашниот скрининг во

Прочитај повеќе

Чулев: Кривична пријава против раководството на „Еурокомпозит“ за злоупотреба на службената положба

„Денес остварив работна средба на Одделението за внатрешни работи од Прилеп. Во рамки на работниот состанок ракодството на ОВР Прилеп

Прочитај повеќе