УЈП им ги отвора вратите – 101 „рамковен административец“ почнуваат со работа

Заменик-директорот на Управата за јавни приходи, Абдуљ-Селам Селами, информираше дека од денес во УЈП почнуваат со работа 101 административец примени

Прочитај повеќе