Првиот човек на пазарниот инспекторат не ги прифаќа сите 35 „рамковно вработени“

Директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски, нема да попушти и да го потпише решението за вработување на 35 „рамковно

Прочитај повеќе