“Волшебно велигденско дрво” во Рамстор Мол

И оваа година по повод Велигден, во Рамстор мол традиционално ќе се одржи хуманитраната акција “Волшебно велигденско дрво“. Оранизирана и

Прочитај повеќе

ТЦ ,,РАМСТОР МОЛ” СТАНУВА ВИП ТРГОВСКИ| Адaмовски: Ова ќе биде моето животно ремек-дело

Трговскиот центар ,,Рамстор Мол” ќе стане ВИП трговски и во него ќе се продаваат најексклузивните брендови во земјава, за порталот

Прочитај повеќе

Традиционалното “Волшебно велигденско дрво” во Рамстор Мол

Во пресрет на еден од најголемите Христијански празници – Велигден, традиционално и оваа година ќе се одржи хуманитраната акција “Волшебно

Прочитај повеќе