КАМ, ВЕРО, СТОКОМАК, КИППЕР… КОЈ ОД НАЈГОЛЕМИТЕ МАРКЕТИ ДАВА НАЈГОЛЕМИ ПЛАТИ, КОЈ НАЈМАЛИ?

| Касиери, продавачи, редачи на роба и магационери – се работните позиции кои газдите на трговските синџири постојано ги огласуваат. Според

Прочитај повеќе

Гостивар го доби најмодерниот Рамсторе супермаркет

Како резултат на инвестицискиот раст на Рамстор супермаркетите, денес, во Гостивар, се отвори до сега најмодерниот маркет од овој бренд

Прочитај повеќе

Новиот сопственик на „Рамстор“ најави инвестиции и нови вработувања

Бизнисменот Ајдован Адемоски е новиот сопственик на компанијата „Рамстор“ во земјава. Во таа насока, Адемоски кој веќе е прв човек

Прочитај повеќе

Се продава „Рамстор”, потпишан преддоговор со компанијата на „Сити Плаза ДОО”

Се продава ланецот маркети, како и трговскиот центар „Рамстор”, а, како што соопштија турските сопственици „Мигрос Тиџарет”, веќе е потпишан

Прочитај повеќе