Лопарска – Илоска: Социјалните претпријатија можат да ја зголемат ВРАБОТЕНОСТА на ранливите категории граѓани

Разговараше: Бобан Илијевски Социјалното претприемништво претставува еден неискористен ресурс којшто допрва треба да се користи. Истиот има голем потенцијал да

Прочитај повеќе

Поддршката за стопанството и ранливите категории продолжува и годинава, вели Бесими

Владата преку разни економски мерки во текот на 2021 година ќе ја продолжи таргетираната поддршка за стопанството и за ранливите

Прочитај повеќе