ранливи потрошувачи

ИнтервјуаНовости

Бислимоски: Бараме да се зголеми опфатот на ранливите потрошувачи

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) во насока на заштита на потрошувачите од евентуални ценовни шокови предизвикани од ковид кризата во рамките на своите надлежности кон крајот на минатата година достави

Read More