Радио МОФ: Школски прибор за 145 ученици собрани преку иницијативата на тетовска активистка

Вкупно 145 ученички ранци ќе се наполнат со школски прибор собран преку иницијативата „Овој септември, ранецот полн“ на активистката од

Прочитај повеќе