Повторно се празнат рафтовите во маркетите: Дечки, ОК е, Киев го гранатираат, не Скопје, ќе преживеете

Војната во Украина и одлуката за одмрзнување на цените на храната од 1 март ги наполнија маркетите. Граѓаните почнаа панично

Прочитај повеќе