рационализација

ЕкономијаМакедонијаНовости

Ковачевски: Одлуката за рационализација на трошоците за институциите мора да се почитува

Премиерот Димитар Ковачевски одговарајќи на новинарски прашања истакна дека донесената одлука за  рационализација на трошоците за институциите мора да се

Read More