- Advertisement -

archiveрачни

ЕкономијаМакедонија

Фактор: Кој прави 3 милиони евра од продажба на часовници и накит?

Продажбата на брендирани рачни часовници вообичаено оди и со продажба на накит. Во земјава најголем ланец се продавниците „Божиновски“, фирмата...