Младите доктори-специјализанти со писмо до Заев и Филипче

Групата на приватни специјализанти при Медицинскиот факултет објавуваат јавно писмо до премиерот Зоран Заев и министерот Венко Филипче. Тие бараат

Прочитај повеќе