Владата донесе одлуки за реализација на мерките за справување со енергетската криза

Владата на својата фејсбук страница објави дека ги донесе Одлуките за измена на распоредот на средствата во посебниот дел утврден

Прочитај повеќе

Бесими: Реализација на капиталните расходи во првиот квартал подобра од лани за 51,5 отсто

Реализацијата на капиталите расходи во првиот квартал е подобра во однос на тој период лани. Во првите три месеци имаме

Прочитај повеќе

СОНК со свои забелешки за предложениот Закон за Основно образование

Во текот на вчерашниот ден на седница на Владата беше усвоен предлогот на Министерството за образование и наука за новиот

Прочитај повеќе