АНАЛИЗА: (Не)достижно сценарио – по 6,1% раст во секој квартал за да се оствари годишниот раст од 4,1% !

И со ребалансираниот Буџет, Владата за годинава проектираше оптимистичко сценарио за раст на економијата повисок од 4%. Додека податоците за

Прочитај повеќе