ревакцинација

НовостиСветот на работникот

Ревакцинација на вработени од компаниите членки на Стопанската комора на С. Македонија во Ниш

Во тек е ревакцинација на бизнис заедницата, акција на Стопанската комора на Северна Македонија, која заедно со Стопанската комора на

Read More