ДЗР лани извршил 68 ревизии со кои биле опфатени 136 субјекти

Државниот завод за ревизија (ДЗР) во 2021 година изврши 68 ревизии во кои предмет на ревизија биле 136 субјекти за

Прочитај повеќе