Битиќи – Абазовиќ: Регионална конкурентност наместо регионална конкуренција за развој на балканските економии

– Балканските земји мора да ја развиваат конкурентноста, а не конкуренцијата. Регионалната конкурентност е клучот кој ја отвора вратата за

Прочитај повеќе