Самит „Македонија 2025“: Регионалната соработка, мирот и инвестирањето во образованието клучни во овие тешки времиња

Регионалната соработка, одржувањето на мирот и инвестирањето во образованието се трите клучни приоритети на кои треба да се посвети регионот

Прочитај повеќе