Регионалните одбори на СОНК во процес на одлучување – Генерален штрајк на 11 април…

Фејсбук статус на Претседателот на СОНК Јаким Неделков: Регионалните одбори на СОНК деновиве одлучуваат за организирање на ГЕНЕРАЛЕН ШТРАЈК, кој

Прочитај повеќе