Во која дејност има најмногу вработени?

Бобан Илијевски Најмногу пополнети работни места има во преработувачката индустрија. Според големина на компании, најмногу вработени има во големите компании,

Прочитај повеќе

Резултати од работењето на Алкалоид: Во периодот јануари – септември 2019 година се реализирани 127 нови вработувања

Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од 19%, раст на консолидираната нето добивка од 26%, инвестиции во износ од 603

Прочитај повеќе

Регионалците на СОНК бараат да им се зголемат платите, во спротивно нема да започне учебната година

По повод состанокот на на раководството на Самостојниот синдикат за образивание, наука и култура – СОНК и Министерот за образование

Прочитај повеќе