Кариера: Дома прават нокти, фризури, торти – кој им го зема ќарот на легалните занаетчии?

Нокти, депилација, шминка, торти, бели пецива, поправање автомобили, шиење фустани… Сето ова се бизниси кои се работат во домашни услови,

Прочитај повеќе