Од септември БЕГ нема да ги грее скопјани, тече постапката за одземање на лиценцата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) е во постапка за одземање на лиценците на Балкан енерџи груп (БЕГ)

Прочитај повеќе