Кои ќе бидат редарите кои ќе бараат вакцинални потврди пред рестораните?

Збунети и затечени, угостителите но и инспекторите не знаат на кој начин ќе ги контролираат луѓето кога во рестораните и

Прочитај повеќе

Глигорова: Наставата со редари, маски и протоколи е опасен егзибиционизам

Следењето на настава во затворен простор, со протоколи, редари, параноја не носи социјализација и концентрација кон матерјалот кој треба да

Прочитај повеќе

Диви собирачи на отпад на Вардариште претепале комунални редари на Град Скопје, едниот завршил во шок-соба

Двајца градски комунални редари денес околу пладне биле нападнати на некогашната скопска депонија Вардариште од засега непознати лица кои таму

Прочитај повеќе