Колку приходи, трошоци и вработени имале македонските комерцијални медиуми во 2018 година?

Според Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни услуги за 2018 година на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги на

Прочитај повеќе

Фирмите добиле 196 милиони евра поврат на ДДВ во првото полугодие, за 20% повеќе од лани

Преку 12 милијарди денари или 196 милиони евра се инјектирани во стопанството во првата половина од годинава, преку редовен и

Прочитај повеќе