- Advertisement -

archiveРедовна

ЕкономијаМакедонијаПравда

Владата на Р. Македонија го утврди дополнетиот ребаланс на Буџетот за 2019 година и ќе го достави на усвојување на пленарна седница на Собранието

На вчерашната редовна 157 седница, Владата на Република Северна Македонија го утврди дополнетиот Предлог за Изменување и дополнување на Буџетот...