Нападната полицајка во Скопје на улицата „Бранислав Нушиќ“

Вчера во 13:35 часот на улицата ‘„Бранислав Нушиќ’, 45-годишниот Ф.П. aгрecивнo се однесувал и ја нaвpeдyвaл полицајката. Ќе биде поднесена

Прочитај повеќе