ЛЕВИЦА ПОДНЕСЕ ПРЕДЛОГ-РЕЗОЛУЦИЈА ДО МАКЕДОНСКОТО СОБРАНИЕ ЗА ПРАВНИТЕ И МОРАЛНИТЕ АСПЕКТИ НА КОВИД-ВАКЦИНАЦИЈАТА

Пратениците на Левица во Собранието на Република Македонија – Димитар Апасиев и Борислав Крмов, до претседателот на парламентот, поднесоа Предлог-резолуција

Прочитај повеќе