- Advertisement -

archiveреконструкција

Македонија

Од денеска времен сообраќаен режим на улица „Пластичарска“

Град Скопје известува дека поради реконструкција на ул. Пластичарска, поточно изведба на атмосферска канализација, проширување на пешачка патека и обнова...