Оваа слика со големина од 17х22 см беше продадена за 16 милиони евра. Еве кој е на сликата

Една од трите автопортрети на Рембрант во сопственост на приватен колекционер продадени за скоро 16 милиони евра, поставувајќи нов рекорд,

Прочитај повеќе