„Рено“ и „Мекдоналдс“ си одат од Русија

Производителот на автомобили „Рено“ одлучи дефинитивно да се повлече од рускиот пазар. Францускиот автомобилски гигант одлучи да го продаде својот удел

Прочитај повеќе

Рено отпушта 2.000 работници во Франција

Францускиот производител на автомобили „Рено” најави укинување на најмногу 2.000 инженерски и работни места во Франција, како дел од пренасочувањето

Прочитај повеќе

Познатиот произведувач на автомобили преминува на хибриден начин на работа – Како ќе изгледа тоа?

Францускиот производител на автомобили „Рено“ постигнал договор со синдикатите за хибриден начин на работа. Новиот начин на работа ќе биде

Прочитај повеќе