Ковачевски задоволен: Според „Репортери без граници“ најдобри сме во регионот

Оваа година, Светскиот ден на слободата на медиумите, го одбележуваме како земја која постигнала исклучителен напредок на листата на „Репортери

Прочитај повеќе

Македонија на 57. место според Индексот на слобода на медиуми на Репортери без граници

Северна Македонија е на 57-мо место на листата од 180 земји според Индексот на слобода на медиумите на Репортери без

Прочитај повеќе