(ВИДЕО) Ралповски: На КСС не и даваат репрезентативност затоа што е вистински борец за работнички права!

„Добредојдовте пред домот на неправдата. Нема работнички права, нема поголема минимална плата, нема почитување на законите, затоа има прогон на

Прочитај повеќе

СОНК: МОН не ја почитува репрезентативноста на СОНК

Самостојниот синдикат за образвание, наука и култура – СОНК реагира во однос на дел од ставовите на Министерството за образование

Прочитај повеќе

КСС најави порадикални мерки- удар и врз репрезентативноста

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС денеска испрати уште едно предупредување до Владата на Република Северна Македонија, дека

Прочитај повеќе