(ИНТЕРВЈУ) Кочовски: Фаворизирањето на профитот пред работниците, ќе доведе до колапс на системот

Бобан Илијевски Покрај синдикатите коишто се залагаат за подобрување на работничките права, постојат и здруженија коишто се формирани за да

Прочитај повеќе

Царовска: Голема трагедија која е врежана во нашата меморија, никогаш да не се повтори

Во присуство на преживеаните од нацистичкиот концентрационен логор Аушвиц-Биркенау и стотици официјални лица од многу држави во Европа и светот,

Прочитај повеќе