Респираторите донирани од Кралството Норвешка пристигнаа во државата

Дваесет респиратори, донирани од Кралството Норвешка како поддршка на Владата на Северна Македонија за справување со КОВИД-19 пристигнаа во земјата.

Прочитај повеќе