Измислена нова професија во угостителството – Waitographer

Колку пати сте замолиле келнер да ве фотографира во ресторан или кафуле? Ова прашање гостите го поставуваат многу често, малтене

Прочитај повеќе

Ресторан Венето повеќе од 7 години нуди романтична атмосфера и вкусна храна

Кога помислувате на совршено уживање и добар ресторан, дали мислите на мириси на медитеранска храна, добро вино, убава музика, романтична

Прочитај повеќе

Ресторан во Ланзарот храната ја готви над џиновскиот вулкан

Овој ресторан во Ланзарот ја готви својата храна преку топлината која ја испушта вулканот. Не само што ова е еден

Прочитај повеќе