ОУ „Иднина“- Скопје со ресурсен центар со креативни работилници се приклучува на одбележувањето на 21 Март.

Посебно основно училиште „Иднина“-Скопје кое е трансформирано во Основно училиште со ресурсен центар, преку низа активности и работилници се приклучува

Прочитај повеќе