Шаќири: Германската поддршка во реформските процеси, даваат силен поттик за успешно спроведување на истите

Министерот за образование и наука Јетон Шаќири, денеска имаше протоколарна средба со Амбасадорот на Сојузна Репубика Германија Н.Е. г-ѓата Анке

Прочитај повеќе

МОН: Косово ќе го користи искуството на Северна Македонија во реформирање на образовниот систем

Министерството за образование и наука на Република Косово ќе ги користи искуствата на Република Северна Македонија од имплементацијата на реформските

Прочитај повеќе

Царовска на онлајн средба со претставници на ОН: Реформските процеси во образованието ги продолжуваме со силна поддршка на меѓународните партнери

Реформските процеси во образованите ги продолжуваме со силна поддршка на агенциите на ОН. Министерката за образование и наука Мила Царовска

Прочитај повеќе